14 ГОДИНИ СТАЖ НЕ ГАРНТИРАТ, ЧЕ СИ ДОБЪР ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Имах 14 годишен стаж когато реших да участвам в състезания, защото бях в моите представи реализиран професионалист постигнал пълен график с клиенти и безкрайна листа с чакащи.

Смятах, че е време да премина на следващо ниво участие в състезания. Отидох на подготовка за състезание при Диана Спасова. Там установих, че съм толкова далече от истината за добър професионалист в областта на изграждането, че ми се наложи с този стаж и “кариерен” успех трябва да започна от нулата.

Така се озовах аз и моят стаж в Краков при Виктория Клопотова. Там ме гледаха странно, когато написах стажа си и, че съм се записала в курс за начинаещи, но… Те не знаеха, че аз вече съм наясно колко съм далеч от реалността.

Е какво се случи сблъсък на големия опит с нови умения, които ми бяха абсолютно непознати. Сблъсках се с това, да разбера, че всъщност имам един 14 години загубени в неясна и не достатъчно добра работа. Започнах от А и Б и ми се наложи да наваксам тези години само за няколко месеца, за да мога в рамките на година да успея да участвам в състезания от веригата Nailpro.

Вероятно не ти е чужда тази история. Вероятно си преминала много обучения, хвърлила си хиляди левове за обучения, но в крайна сметка се в един момент разбираш, че не си на правилния път. Усещаш, че някъде си се объркал в пътя си и резултата е неправилна работа, фалшива слава от клиенти, които не разбират от нашата работа и време да стартираш почти от 0-та. Този старт често пъти не е само чисто технически като работа, но и теоретичен.

На мен ми се наложи да установя освен, че не зная да изграждам правилно нокти, които да са тънки и същевременно изключително здрави, но и се оказа, че теоретичната ми част доста куца.

Е беше трудно, беше изтощително, но резултата си заслужава. Всички ми казваха за какво ти е всичко това. Други ми се подиграваха. Трети се надяваха да не успея. Но … Накрая си заслужаваше. Доверих се на професионалист с достатъчно добър опит, добра програма на работа и съответно получих своите добри резултати.

След това ми се наложи да работя два пъти повече и да уча три пъти повече, но затова сега мога да заявя, че съм разработила безупречно работеща авторска система БПх3, която дава възможност на вече работещи професионалисти да надградят не само практическите си знания, но и теоретичните така, че след година те не просто да се нарекат добри маникюристи, а защо не и добри преподаватели.

Доверявайте се на преподаватели с доказани системи на работа, които се интегрират в работния Ви процес веднага, защото в противен случай отново ще си хвърлите парите на вятъра.

Ако искаш да не повтаряш моята грешка избери някое от нашите надграждащи обучения и положи основите на твоето ново професионално начало – началото на успеха и добрия професионализъм.