Нелмира Иванова (Маникюрист, 4 години, инстуктор към Силвия Живова Академи)

1. Заедно постигнахме много резултати. Започнах , да заявявам себе си и да заставам пред клиентите си като професионалист още след обучението. Силвия обърна страха ми от изграждане до 2-ро място в техническа категория.

Откри таланта ми в рисуването и с нейните насоки стигнах до ветерани и европейско, където също направих добро класиране в топ 3.

2. Преди работата си със Силви се страхувах, да изграждам , когато го правех резултата не ми харесваше. Смятах, че мощността на лампата се определя от ватовете, не знаех почти нищо за продуктите които използвам всекидневно, не познавах структурата на естествените и още куп неща, които те правят професионалист. След нейните обучения станах смела, самоуверена и започнах , да се наричам професионалист. Вече не се притеснявам от въпроси свързани с моята работа.

3. Първото най-съществено нещо е, че започнах да създавам красиви и естетически издържани нокти. Второто научих много за химията и физиката в маникюра. Нещо без което не можеш, да се наречеш професионалист. Трето пиленето !

4. Ако се чудите , дали да посетите нейно обучение моя отговор е НЕПРЕМЕННО! Давам своята гаранция ,че ще получите най-доброто обучение в България.

Ако се колебаете може, да ми пишете.

Микаела Ангелова (маникюрист от 2 години)

Преди, обучението ми при Силвия, всичко беше тотален хаос!

След обученията, които преминах при нея вече всичко ми е толкова ясно, че с лекота работя!

Направи и невъзможното в моите очи да бъде възможно!

Появи се в точният момент и ме шлифова, като един истински диамант! Способна е толкова да те запали по професията, че да стигнеш до състезания, на които дори да бъдеш ПЪРВИ! Така се случи и с мен!

Мога да напиша още толкова много неща за нея, но мисля, че написах най-важното!

А, то е- за мен няма по-добър професионалист от Силвия Живова! Вероятно сте чували много пъти да се нарича и да я наричат“НАЙ-ДОБРАТА” и с право!

Знае, неща, които освен нейните курсисти, никой друг не знае!

Благодаря ти, Силви за всичко, на което ме научи и всичко, което ми даде, като знания, умения, увереност, професионализъм и приятелство! Благодаря, че и винаги си зад мен, каквото и да се случва!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Кристина Манчева (маникюрист от 4 години)

Ще започна така….

Резултатите, който постигнах след работата ми със Сиви – явяване на конкурсите от веригата Nailpro!

А сега за извървяния път ….

Случайна среща в интернет пространството – темата “Химия и физика в маникюра”. Шокова ситуация – слушаш и не вярваш на ушите си. / год. 2020/

Първи контакт със Сили – преглед на моята работа (разбира се шокираща), но с приятен отговор “Чак пък трагедия, всичко е поправимо” /год. 2021/

И така започна моя път в света на “Нокти изградени по световен стандарт”.

Първи онлайн курс “Салонна подръжка за 60 мин.” – преобръща ти мирогледа за Nail индустрията /год. 2021/.

Втори онлайн курс “Тайната на тънките изградени нокти по световен стандарт” – събуждане! /год. 2021/

Обучение на живо “Тайната на тънките изградени нокти по световен стандарт” – с думи не можеш да обясниш това изживяване. /год. 2022/

Първи тренинг за Nailpro – чувството да работиш с човека, който те обучава НЕЗАМЕНИМО /год. 2022/

Втори тренинг Nailpro – вече знаеш, че си на правилния път!

“Gold for the gold”

Диляна Техменджиева (маникюрист от 15 години)

Здравейте, казвам се Диляна Техменджиева. Далечната 2008 година изкарах курс за маникюр.Времена ,които нямат нищо общо със сегашните.

И така 15 години си работех тихо и кротко в салона, докато един ден не срещнах нея в Интернет пространството.

Силвия Живова е изключителен професионалист, човек готов да даде на своите ученици всички знания, които е натрупала през годините, без да се замисли. За мен, тя е човекът, който преобърна на 360 градуса представите ми за това , как трябва да работя правилно и как да израствам в тази необятна професия.

Тя е моя учител, вдъхновител и приятел, на когото като споделя своя идея и казва: -Давай, правим го.

Благодарение на твоите обучения, на подкрепата и напътствията, които получавам от теб, Силве, аз израствам в своя професионален път. Ако не беше ти, щях още тихо и кротко да пиля нокти.

Благодарение на теб изживях такива емоции и трепети, които не могат да се опишат с думи.

Включих се за първи път в състезание на живо. Във всичките категории , в които се бях записала, се класирах в топ 5. А се притеснявах дали ще ми стигне времето.

Твоите обучения нямат аналог. Минала съм през повечето, както на живо, така и онлайн, и всичката информация, която си ми дала ми е изключително ценна. Т

и си диамант в нейл индустрията в България. Аз извадих късмет, че те срещнах.

Обичам те ❤

Всеки, който се интересува от обученията на Силвия Живова и все още се колебае дали да се включи, може да ме потърси, за да споделя лично защо избрах Силвия , и защо следвам нейния стил на работа.

Цветина Димитрова (маникюрист от 4 години)

Моето име е Цветина Димитрова и пиша тази кратка история, за да покажа на всички вас, че Силвия Живова наистина е най-добрият преподавател по маникюр и педикюр! Смея да потвърдя нейните думи, защото преминах обучението “Да изчистим пропуски и грешки от базовото обучение”. Когато видях Силви за пръв път не й се бях доверила напълно, все пак не я познавах, но вече след като премина първият ден аз бях удивена от нея и нейните знания!

Още преди обучението тя беше направила клипчета с теория, която до този момент никъде не бях срещала, в главата ми стана пълна каша, но Силви беше достатъчно компетентна да ми разясни и докаже всички тези факти, което ни навежда на мисълта, че тази жена наистина знае какво прави!

Преди нея имах проблеми с нанасянето на гел, дали върху естествен нокът, или при изграждане, винаги ми се получаваше едно пропадане в стрес зоната, от там се започваше едно добавяне, след това пилене, страшна работа, но Силви беше моята светлина в тунела и ми показа от къде и защо идва това нещо!

Показа ми как ноктите могат да бъдат тънки, но здрави и красиви, преобърна разбирането ми за маникюр на 360 градуса, за което съм й адски благодарна!

Научи ме да изграждам правилно, как да поставя шаблона, как да направя формата, така че да не пиля толкова много след това, научи ме да “пинчвам”, за да може ноктите да се доближат максимално до естествения нокът.

След обучението, Силви не спираше да бъде до мен и да ме напътства във всичко и ето ме сега 3 месеца по-късно, вече минала едно състезание на “Nailpro”, подготвяща се за второ състезание, а преди 3 месеца, дори не бях си и помисляла, че ще стигна скоро до тук!

Разбира се, всичко това се постига с много труд, постоянни тренировки и никога не би било възможно без постоянните напътствия на моята любима Силви!

Ако изпитвате съмнение за нейните обучения, спрете да се съмнявате и се запишете! Няма да сбъркате! Ако искате повече информация може да се свържете с мен в страницата ми във Facebook!