Силвия Живова

Преподавател по маникюр и ноктопластика в България, който помага на своите колеги да се справят с проблеми в салонната работа и може да ги научи да създават нокти по световен стандарт.


Аз помагам на настоящи и бъдещи курсисти да се наградят и получат най-добрите знания и умения, които да улеснят тяхната салонна работа като маникюристи. Необходимо е да им се даде правилната посока, за да подобрят своята бързина, техника и целеустременост. Да започнат да работят без страх и притеснение. Да придобият увереност и удовлетворение от своите знания и умения.

Нека цифрите говорят

10+

Държави

5

Инструктора

350+

Обучени

НАШАТА ВИЗИЯ

Да създадем мрежа от добре обучени маникюристи, които да развиват нашата професия по най-правилния начин. За целта ние предлагаме на всеки един наш курсист максимално количество знания както в теоретичната, така и в практичната част, така че след приключване на обучението зад бюрото да седи един добре подготвен професионалист, който може да отговори на въпросите и нуждите на своите клиенти, без да се налага да ползва помощ от интернет.

НАШАТА МИСИЯ

Повишаване на новото ниво на знания и качеството на работа на маникюристите в България.
Нашата мисия е да дадем възможно най-изчерпателни теоретични и практични знания в областта на маникюра на нашите курсисти и да ги направим успешни и бързо реализиращи се маникюристи, предлагащи услуги от най-висок клас. Как ще постигнем това:

Фокус върху знанията​
Фокус върху уменията​
Мотивация за работата​
Постоянно наблюдение
Постоянна обратна връзка​
Постоянна подкрепа​

Екип от експерти​

Запознайте се с инструкторите

Силвия Живова

Главен инструктор
Златен тренер Nailpro Global Competition
Инструктор към NL n.o.b.e.l.
Инструктор към Nika Nagel Bulgaria
Инструктор към IBX Bulgaria

Силвия притежава 16-годишен опит в сферата на преподаването. Създала е десетки доказали се маникюристи и е завоювала множество международни награди.

Лили Христова

Личен асистент на Силвия Живова
Социални мрежи

Отговаря за личната кореспонденция, графика и ангажиментите на Силвия Живова. Ръководи социалните мрежи на академията и поддържа страници на колеги от бьюти бранша.

Нелмира Иванова



Основател и собственик на Академия по маникюр ,,Йотон” гр.Ботевград
Инструктор художествени обучения към Силвия Живова Академи
Бронзов тренер Nailpro Global Competition

Маникюрист с 5-годишен опит, успешен треньор към NAILPRO GLOBAL COMPETITION, преподавател по базови обучения за професия маникюрист и надграждащи обучения в областта на дизайна.

Женя Ламбова


Основател и собственик на Училище за нокти – гр. Варна
Инструктор към Силвия Живова Академи
Инструктор към Nika Nagel Bulgaria
.

Женя притежава 10-годишен опит в сферата на маникюра и 5-годишен опит в преподаването. Създала е десетки доказали се маникюристи и е завоювала множество международни награди.

Каролина Абабей


Златен тренер и съдия от 2016г. Nailpro Global Competition
Инструктор към NL n.o.b.e.l.
Owner “Caro Line Nail Solutions”, Nails School, Romania