С ГЕЛ ЛАК НЕ СЕ ПРАВИ АРХИТЕКТУРА

Какъв вид материал е гел лака като твърдост?

Гел лакът както вече уточнихме е мек материал и като такъв не може да се използва за нищо друго освен по предназначението за което е създаден – ТРАЙНО ЦВЕТНО ПОКРИТИЕ.

Дори “руските” школи вече го твърдят усилено, но защо нашите все още правят обучения за укрепване с гел лак и изработка на архитектура?!

Защото не познават историята на продукта, неговата приложимост и химичните му свойства и функции. Ако ги познавах никога не биха си позволили да обучават за пари колеги на подобни безумия, защото от това единственото, което се случва е увредени нокти, не трайни покрития и безкрайни проблеми с ноктите на клиентите.

Първо този продукт е изключително труден за овладяване и “принуждаването” му да седи там където е нужно за да има правилна архитектура. Този продукт не трябва да се нарушава лепливостат между пластовете му и следователно няма как да бъде изпилен за да се направи идеална архитектура. Освен това този продукт е изключително мек, за да може да задържи каквато и да било архитектура без да претърпи изменения.

Дори да е създаден безупречно, когато клиента се върне тази безупречност ще е изчезнала и там където има натрупвания ще има и неравности. Това от своя страна ще е довело да изменение на архитектурата и съответно на здравината на нокътната плочка.

Често пъти при анализ за обучението Да изчистим пропуски и грешки от базови обучения ми се изплащат снимки с “опити” за архитектура с гел лак и резултата е, че ноктите не изглеждат добре и са доста обемни на места, където обема не е нужен. Момичетата в 90% от случаите казват, че им е трудно да позиционират апекса без да се премести. И това е нормално, защото този продукт не е предназначен за архитектури и не е предназначен да седи там където ни е нужен.

Затов използвайте гел лака не като универсален продукт, а само по предназначение, като ТРАЙНО ЦВЕТНО ПОКРИТИЕ.

Ако в последните статии разкриваш части от теб, то горещо ти препоръчвам някое от моите обучения включващи богата теоретична база. Обученията се основават на авторската ми система БПх3 Бързина, прецизност и доволни киленти.