ПРИСЪСТВЕНИ ОБУЧЕНИЯ

colorful liquids in laboratory glasswares
ХИМИЯ И ФИЗИКА В МАНИКЮРА със Силвия Живова гр. София

Това е едно обучение без аналог в България, разработено и създадено от Силвия Живова преди 3 години. Целта му е да даде една добра основа на всеки професионалист , без която основа е не мислимо да се работи правилно.

colorful liquids in laboratory glasswares
ХИМИЯ И ФИЗИКА В МАНИКЮРА със Силвия Живова гр. Варна

Това е едно обучение без аналог в България, разработено и създадено от Силвия Живова преди 3 години. Целта му е да даде една добра основа на всеки професионалист , без която основа е не мислимо да се работи правилно.

САЛОННА ПОДДРЪЖКА ЗА 60 МИНУТИ

Това е обучение за колеги с минимум 6 месеца опит, които искат да съкратят времето си на работа и да запълнят пропуските си в теоретичните си знания.

ТАЙНАТА НА ТЪНКИТЕ ИЗГРАДЕНИ НОКТИ ПО СВЕТОВЕН СТАНДАРТ – 1 -во ниво

Това е обучение подходящо за колеги с минимум 6 месеца опит, които искат да се научат да създават нокти доближаващи се до естествените и изключително здрави без да губят излишно време.

ТАЙНАТА НА ТЪНКИТЕ ИЗГРАДЕНИ НОКТИ ПО СВЕТОВЕН СТАНДАРТ – 2-ро ниво

Това е обучение подходящо за колеги преминали 1-во ниво минимум преди 3 месеца, които искат да се научат да създават нокти доближаващи се до естествените с изящен вграден френски.

ТАЙНАТА НА ТЪНКИТЕ ИЗГРАДЕНИ НОКТИ ПО СВЕТОВЕН СТАНДАРТ – 3-то ниво

Това е обучение подходящо за колеги преминали 2-ро ниво минимум преди 3 месеца. За колеги, които искат да изучат тънкостите на вградения френски и да се подготвят за състезателния подиум.

ТАЙНАТА НА ТЪНКИТЕ ИЗГРАДЕНИ НОКТИ ПО СВЕТОВЕН СТАНДАРТ – 4-то ниво

Курсисти преминали 3-то ниво и търсещи нещо не толкова често приложимо в салонната работа, но пък необходимо за създаването на красиви и нестандартни постери.

ДА ИЗЧИСТИМ ПРОПУСКИ И ГРЕШКИ ОТ БАЗОВИ ОБУЧЕНИЯ

Курсисти завършили наскоро базовото си обучение или колеги прекъснали работа като маникюристи и желаещи да се завърнат в професията.Както и за колеги с дългогодишен опит намиращи проблеми в своята работа.

БАЗОВО ОБУЧЕНИЕ

Базовото обучение при нас е за всеки решил да навлезе в професията маникюрист с големи крачки и да си гарантира успешен старт. За всеки искащ в рамките на година да се превърне в успешен колега с пълен график.

НАУЧИ МЕ, ДА РИСУВАМ

Базово обучение както за начинаещи маникюристи така и за тези с практика. Обучение, което ще положи основи на вашите умения да рисувате върху ноктите на вашите клиенти без това да ви затрудни и отегчи. С това обучение ще се научите основни техники на работа, така, че да създавате бързи и лесни декорации.

ПОДГОТОВКА ЗА СЪСТЗАНИЕ

Подготовката за състезание и работата с добър тренер е ключов момент за успеха в конкурси по маникюр. Включи се в подготовка с тренера с най-много участия за България в конкурсите от веригата Nailpro Global Competition.