МЕСЕЦ НА ХИМИЯТА И ФИЗИКАТА В МАНИКЮРА

Месец май ще бъде месеца, в който ще говорим за химията и физиката в маникюра, като не разделна част от нашата работа!

През този месец ще ви разкрия умения, които да ви помогнат да намалите разходите си за материали породени от постоянното търсене на съвършения продукт, а реално Вие просто трябва да се научите да работите с продуктите правилно.

Обикновено търсим винаги проблема в продукта, но в 90% от случаите в моята практика се оказва, че проблема е в човека, който работи с продукта и неговата не добра компетентност. Продукта е средството с което ние използвайки своите знания и опит да направим нашата работа лесна и удовлетворяваща нашите клиенти.

В 80% от случаите, когато клиент са оплачи от нашата работа ние обвиняваме за проблема продуктите и само около 15% от колегите търсят проблема в себе си. Затова й всеки е запасен с десетки видове продукти, които така и не използва по предназначение или въобще не ги използва след закупуването.

Именно затова през предстоящият месец ще говорим за химията и физиката в маникюра, като идеята е да запалим искрата на любопитството и желанието за развитие. Желание, което да ви доведе на нашето обучение Химия и физика в маникюра, което е единствено по рода си в България и дава възможност колегите от бранша да си обяснят много от проблемите, които срещат в салонната си работа и не само. Някои от преминалите обучението споделят, че са се справили с обострянето на алергиите си или пък са успели да задържат материал, който години наред им е създавал проблеми.

За да не изпуснеш нищо от това не пропускай всеки четвъртък новата ни блог статия.