Защо ми се отваря гел лакът

Въпрос свързан с какво?!

С нашите теоретични знания! За да разберете и да сте наясно от какво ви се отваря гел лака и каква е реалната причина за това вие трябва да сте наясно как работи този продукт с кератина на нокътната ни плочка.

Първото и най-важно нещо, за да стигнете до истинската причина за не задържането на гел лака е факта, че този продукт не е за всеки тип нокът. Този продукт е за здрава нокътна плочка, която не се овлажнява бързо и не е мека така, че да нарушава химическата структура на продукта чрез огъване.

Ако нокътните плочки са видимо здрави и нямат увреждания, тогава тръгвате да търсите проблема по веригата свързана с подготовката на плочката и правилното използване на продуктите.

Започвате от това дали сте сменя ли системата с която работите.

Дали работите в система или използвате смесица от продукти, което може да е ключов проблем.

Ако не смесваме и не сме променя ли нищо то проверяваме своят праймер дали не се е замърсил. Дали с базата ни е всичко наред и дали тя сработва правилно с останалите продукти от системата.

Ако с продуктите всичко е наред идва ред да проверите своята лампа. Дали тя полимеризира правилно и дали клиентите си поставят правилно ръката в нея. Проверявате дали няма зацапани диоди или пък мъртва точка.

Ако всичко това е наред то тогава вероятно проблемът е някъде в самата нокътна плочка и вие не различавате нейното нормално състояние от влошеното такова.

За да сте наясно с всяка една от тези подробности може да се включите в нашето обучение Да изчистим пропуски и грешки от базови обучения в гр. София или гр. Варна.