КАКВО Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ НАРЕЧЕМ ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИНСТИ

Често пъти срещам в професоналните групи, че този колега е добър професионалист защото правел невероятно красиви рисунки. Или пък друг е бил най-добрия в изграждането, трети пък в гел лака. Но … Никъде не срещнах някой, който да каже, а този е добър в знанията и уменията си като цяло.

Истината е, че човек е устроен да оценява само видимите неща, но не и тези които реално не вижда, но са от изключителна важност, както в нашата професия са теоретичните знания.

Да, да създаваме красиви нокти е нещо прекрасно и важно, но трябва да сме наясно и как да го правим безопасно.

Ние можем да създаваме истински произведения на изкуството ,но когато те са поставени върху лоши платна, тези произведения губят стойността си.

За да сме истински добри професионалисти ние трябва да сме добре теоретично подплатени, така, че да сме наясно какво правим и как да го правим безопасно.

Как ще се наречем професионалисти ако не знаем устройството и строежа на нокътната плочка. Нейният начин на фукциониране и растеж.

Как ще можем да решим проблем в салонната си работа, ако ние не сме наясно как работят правилно нашите продукти и какво е важно за тях.

Затова ако искате да се наричате с гордост професионалисти маникюристи, то бъдете подготвени както практически така и теоретично.

Ако усещаш, че имаш пропуски ние сме на среща с нашите обучения Да изчистим пропуски и грешки от базови обучения в гр. Варна и в гр. София.