ТРЯБВА ЛИ ДА УМЕЕМ ДА ИЗГРАЖДАМЕ ВЪРХУ ХАРТИЕНИ ШАБЛОНИ

Все по-често срещам реклами за изграждане с горни форми и всякакви други варианти на лесно постигане на привидно добър резултат.

Това в началото ме караше да се чувствам разочарована от пътя по който са тръгнали голяма част от колегите, но всъщност си дадох сметка, че за това вината е на нас преподавателите. Именно ние сме тези, които даваме на нашите курсисти различни обучения с които да ги правим по-добри професионалисти, но дали с това улеснение им правим услуга?! Разбира се, че не просто ги заблуждаваме, че те са добри професионалисти, но реално са хора различаващи се съвсем малко от тези, които практикуват маникюра без курс като хоби. Ние като преподаватели сме тези, които трябва да убедим нашите ученици защо е важно да могат да работят правилно с шаблони, за да не се налага да търсят лесен начин на работа. 90% от моите курсисти не използват подобни техники, както и материали които “улесняват” работата ни.

За мен лично би било не сериозно, да се нарека професионалист, а да не мога да работя с хартиени шаблони или пък класически удължители. Защото това са системи даващи достатъчно голяма свобода на действие и бързина на работа, които са доказани с качеството на резултата си.

Също толкова често колкото и рекламите за лесни техники на работа чувам, как не си професионалист ако не знаеш всички техники на работа, които излизат. ДАЛИ?

Аз като професионалист доказал се в областта на изграждането и създаването на тънки, здрави и изящни нокти мога смело да заявя, че аз нямам нужда да работя с друга техника, защото бързата техника никога няма да ми даде този резултат като правилна архитектура и изящна визия. Тя ще ми даде бързина, но и груби и не естествено изглеждащи нокти. Разбира се всяко правило си има изключение, но смятам, че един професионалист владеещ добре техниката на работа с шаблони и класически удължители няма нужда от всякакви нови хакове.

Разбира се тези техники имат своите специфики, но и те не са чисто професионални. Голяма част от клиентите ни биха могли с повече старание да постигнат не лоши резултати с тези техники. Прекрасно е който желае да владее подобна техника, но за мен лично преди това е важно да си овладял класическата, за да можеш наистина да усетиш разликата. Защото тези нови техники крият и своите доста големи бомби със закъснител, но за тях по-натам.

Ако искаш да се научиш да изграждаш с шаблони то задължително посети нашето единствено и уникално по рода си обучение ТАЙНАТА НА ТЪНКИТЕ ИЗГРАДЕНИ НОКТИ ПО СВЕТОВЕН СТАНДАРТ. Едно обучение, което ще преобърне представите ти за професията. Можеш да направиш това в гр. София или гр. Варна. Ще откриеш цялата информация като натиснеш бутона и влезеш в обучението за повече инфорамция.