ОПРАВДАНИЕ ЛИ Е РАБОТАТА, ЗА ДА НЕ СПОРТУВАМЕ

Преди продуктите

Месец след като се срещнах с FitLine

Една година по-късно с -8кг.

Когато започнах да работя като маникюристка през 2001 година бях студентка в университета и активен състезател по спортни танци.

Ще кажете колко активен?

Толкова, че да съм в топ 3 на България за поредна тогава година. Спорта отнемаше между 3-6 часа в деня 6-7 дни в седмицата. Като почти всеки уикенд имахме състезания. На едно състезание състезател от категория аматьори участващ в 10 танца сваля между 3 и 5 килограма от телесната си маса. Защо казвам това, за да прецените натовареността на спорта.

През 2007г. -2008 г. намали активността защото работата вече започна да ме поглъща. Започнах да работя повече от колкото да спортувам и какво се случи?!

Започнах да качвам килограми, които неусетно в следващите 5 години станах около 6-7, а когато забременях и съвсем се отказах от движението като цяло стигнах 10. По време на пандемията станаха и 12 килограма над стандартното ми тегло.

И така от 2015-2016 година започнах да спазвам режим, но … ОТ утре!

После започнах от понеделник, а след това от другия месец и така неусетно килограмите се натрупваха и тялото ми се изменяше. Разбира се като повечето жени и аз неглижирах това и в един момент се примирих, че никога повече няма да си върна формата, както и никога повече няма да танцувам, защото визията ми не е за дансинга.

В този период съм пробвала всякакви медикаменти за отслабване и влизане във форма, но реално нищо не даваше резултати. Докато един ден в разгара на пандемията моята сестра не ми подари Оптимал сет на немската фирма Fitlain и ми каза, че ще остана доволна. Разбира се не й повярвах, но пък дала ми е премиум продукти грехота е да не ги пия, още повече в тях няма никакви лекарства и вещества, които да ни навредят. Съдържат плодове и зеленчуци, витамини, минерали и всякакви полезни вещества.

Пиех ги, но режим не спазвах и какво се случи след месец?! Оказа се, че всъщност аз съм отслабнала без дори да разбера и без да спазвам някакъв режим. Така се амбицирах и преди 3 години направих режима препоръчан от компанията и чудото се случи свали 8 килограма за 1 месец без дори да усетя глад.

Е да беше ми трудно първата седмица да се откажа от изкушенията, но се бях зарекла започваш режима не от утре, не от 1, не от понеделник а СЕГА.

Тези свалени килограми си седят е като всяка дама и аз се изпускам +/- 2 килограма, но реално задържах теглото си.

Сега от 13 май отново съм на режим, който ще ми помогне да се детоксикирам и да вляза във форма за лятото.

Защо пиша всичко това?!

За да те призова започни своят здравословен начин на живот СЕГА!

Аз започнах включи се и ти.

Ако искаш да се запознаеш с продуктите на Fitline последвай линка : 20118648.fitline.com

Имаш ли въпроси не се притеснявай да се свържеш с мен за консултация за това как аз влязох във форма и защо препоръчвам продуктите на Fitline.